Tisdagkväll

Vissa dagar känner man ju sig som en superwoman, och vissa dagar känner man sig som som något katten har släpat in. Idag var en dag där jag kände mig som det senare… Men jag antar att man måste ha sådana dagar också!

Såhär pigg har jag INTE känt mig idag hehe

Jag hade en lååång to do-list att beta av idag, men jag har inte gjort en enda produktiv grej på hela dagen. Har känt mig lite febrig och haft ont i halsen så under den korta tiden twinsen sov idag så gick jag faktiskt också och la mig och sov en stund. Och det händer ALDRIG annars… Men hoppas att jag känner mig piggare imorgon och orkar göra lite vettiga grejor då.

Jag och Niklas har ett kundmöte imorgon så under den tiden får jag ju i alla fall skärpa till mig och prestera haha. Jag skulle även verkligen behöva städa ur morfars bil och åka och tvätta den så hoppas jag får gjort det imorgon. Just den grejen med morfars bil har stått på min to do-list länge nu och det börjar bli en sån där surdeg som bara ligger över en och ger en dåligt samvete. Så det borde jag verkligen ta tag i snarast så jag inte behöver ha det på mitt samvete längre! Jag har lovat att hjälpa mamma att sälja den, hon gör ju typ allt annat med morfars dödsbo så detta är verkligen det minsta jag kan göra för att hjälpa till!

Hugo har i alla fall varit hemma hos farmor och farfar idag, och han verkar ha haft en toppendag! Käkat semla och fått en ny leksakstraktor, väldigt glad kille när han kom hem kan jag säga haha.

Hugos födelsedag blev också en lyckad dag, men skriver om den i ett eget inlägg tror jag. Nu ska jag ägna dagens sista timme i soffan med att tycka synd om mig själv, sen ska jag sova och vakna på en bättre, piggare och mer produktiv sida imorgon!! Sov gott hörni.

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: