Hugos födelsedag <3

Hugo fyllde ju år i måndags, och vi började så klart dagen med sång och paketöppning i sängen! Han fick en stor polisbil av oss, som kan låta och blinka på olika sätt. Väldigt nöjd över den var han haha. Sen hade jag och Niklas även köpt en cykel till honom, men det var ju lite för stor för att slå in så den hade vi gömt i tvättstugan. Han blev helt till sig när han såg den, lilla älsklingen! En plingcykel!! utbrast han när han såg den. (Han tycker plingan på cykel är det viktigaste, tramporna är lite sekundärt haha). Men han hade faktiskt pratat mycket om en trampcykel med plinga på så han blev så glad när han såg att det var en sådan han fick!

Cykeln skulle självklart ut och testas så efter frukost så gick jag och han ut med tvillingarna och skulle testa att cykla. Men han tyckte det var lite svårt med tramporna så efter typ 5 meter så slutade det med att han bytte cykel och ändå tog sin springcykel istället haha. Springcykeln är han ju helt galet snabb på så tror att om han bara övar lite så kommer han bli grym på att cykla på den riktiga cykeln med!

Efter lunch (som enligt Hugos önskemål blev korv med bröd) kom farmor och farfar hem till oss. De skulle passa Clinton och Melker ett par timmar för att vi skulle åka och bada med Hugo. Och han tyckte det var jättekul att bada, och det kändes som att han tyckte det var minst lika kul att han fick lite kvalitetstid med både mig och Niklas. Att vi gör något bara vi tre har inte hänt sedan tvillingarna kom tror jag. Han behövde nog det, lite odelad uppmärksamhet av båda sina föräldrar!

Hugo och jag precis innan vi gick in och badade.

Efter badandet åkte vi hem igen och Hugo fick så klart sin favoriträtt till middag, pappas köttfärsås. Farmor och Farfar stannade också kvar och käkade middag med oss och efter maten blev det givetvis tårta! Det kändes verkligen som att Hugo var nöjd med sin dag, hoppas att han var det också ❤

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: