Helgen

Hugo fick vara ledig från förskolan i torsdags, vi passade på att åka till Alfons Åbergs hus då ihop med kompisen Max som hade sportlov från sin förskola förra veckan. Så vår helg började egentligen redan i torsdags, men skriver om den dagen i ett eget inlägg tror jag!

Fredag: Planerna var att Jamie skulle komma hit med sin mamma och Smajl på playdate och fredagsmys med tacos. Vi hade sett så mycket fram emot att träffa dem igen men planerna blev inställda… Här hemma hos oss hade vi sjukstuga istället 😦 Niklas vaknade upp med feber och kände sig inte alls fräsch så vi ställde in dagens planer och hängde hemma istället. Niklas var iväg en sväng till vårdcentralen för han trodde han hade fått halsfluss men det visade sig att han inte hade det så fick åka hem och blev ordinerad vila istället! Under eftermiddagen smet jag iväg en liten stund för att tvätta och städa ur morfars bil. För vet ni? Jag tog ÄNTLIGEN tag i det där med bilen, som legat över mig och gett mig dåligt samvete i jag vet inte hur lång tid. Så jag fixade iordning den så gott det gick och la till och med ut annons på den under eftermiddagen. Och herregud! Tror på fullt allvar att jag fick uppemot 100 svar på den där jäkla annonsen. Helt sjukt… Så nu är bilen äntligen såld och jag kan stryka den punkten från min To-Do list.

Nu slipper vi äntligen ha denna ”pärla” ståendes på uppfarten!

Lördag: Förmiddagen spenderade vi hemma, Hugo hade också blivit sjuk då stackaren. Hade feber och var hur snorig som helst. Även twinsen hade blivit lite dåliga… Så vi tog det så lugnt vi kunde (är ju inte helt lätt att hålla Hugo lite lugn och stilla även om han har feber hehe). Vi kollade på lite film och myste lite! Sen på eftermiddagen tog Niklas alla barnen och åkte hem till farmor och farfar! Så jag fick lite oväntad och oplanerad egentid hemma. Hur skönt som helst!! Men tror ni jag hade ro i kroppen till att sätta mig ner och vila då? NEJ så klart inte haha. Jag storstädade hela huset istället… Men det var rätt skönt att kunna städa utan att bli avbruten 10183646 gånger av barnen faktiskt! Sen efter middagen kom Niklas hem och vi spenderade lördagskvällen i soffan framför en serie med godis.

Söndag: Hugo och Niklas kände sig båda två mycket piggare så de passade på att åka iväg och få lite far-och-son tid. Välbehövligt tror jag! De åkte och spelade golf (läs slog lite bollar) och efter det var de en sväng på Naturum och spanade på fåglar. Under eftermiddagen fick vi sedan middags-besök av Niklas kompis Daniel. Var väldigt längesedan vi träffade honom så det var kul! Han har varit ett år i Australien och hade haft det oförskämt bra verkade det som haha.

När Hugo och Niklas var iväg försökte jag kolla ikapp lite på dressyren från Horse show.
Fick ju inte till det i år att vara på plats och kolla, vilket kändes jättetråkigt…
Men man får göra så gott man kan! Tur det går att kolla i efterhand i alla fall 🙂

Jag insåg nu att jag knappt har några bilder från helgen typ… Helt värdelöst! Men jag får väl vända på det och se det som att jag då inte har haft telefonen nära mig/i handen så mycket under helgen och det får man ju ändå se som något positivt hehe.

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: