3 års kontroller

Man ska tydligen på både tandläkarkontroll och vanlig BVC-kontroll när man fyller 3 så mycket kontroller och besök för Hugo nu den sista tiden. Tandläkaren klarade vi av förra veckan, var lite orolig innan för hur det skulle gå men han skötte sig galant!

Hemma ställde han sig en del på tvären innan, sa att han inte ville gå dit, att han inte skulle öppna munnen och massa andra sådana saker… Så jag kände mig lite smått stessad inför det hehe. Men när vi väl var där så fullkomligt briljerade han! Ville inte gå hem ens när tandläkaren var klar haha. Min duktiga kille ❤

Imorgon är det dags för BVC-kontroll. Ska bli så himla spännande att se hur lång han är och hur mycket han väger nu! Var ju ett helt år sedan han var på en sådan kontroll sist. Jag hoppas att han sköter sig lika bra imorgon som han gjorde hos tandläkaren!

Hugo och Niklas för ganska exakt ett år sedan, när Hugge precis hade fyllt 2.
Så himla liten han ser ut här!! ❤

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: