Snö

I fredags vaknade vi upp till en trädgård täckt av… snö! Kändes helt sjukt för dagen innan var det så himla soligt, varmt och skönt att det verkligen kändes som att våren var på väg! Fast ingen i vår familj klagade faktiskt, har ju inte varit en enda ynka liten dag av snö här under hela vintern så vi var rätt nöjda över att vakna upp till ett vitt Varberg.

Sånt här väder var det alltså på torsdagen!
Och typ 10 grader, så inte trodde man att man skulle vakna upp till snö på fredagsmorgonen…

Men, som alltid, så töar ju snön bort illa kvickt här. Och det är man ju medveten om, så direkt efter frukost stack jag och barnen ut för att få njuta av lite pulkaåkning innan det var för sent.

Även gungning var populärt bland Hugo och grannbarnen!
Herregud vad de skrattade, de verkligen tjöt av skratt när vi puttade på haha.
Hugo och Ebba klättrade även upp för ”berget”.
(Läs stor jordhög)

Och det var ju verkligen en himla tur att vi gick ut innan lunch för när lunchen var uppäten här hemma så var typ ALL snö helt borta.

På fredagseftermiddagen sen så åkte jag och barnen upp till Kållered för att hänga med alla kusiner och jag fick hänga lite med svägerskorna. Så himla mysig eftermiddag som avslutades med middag (tacos så klart eftersom det var fredag haha). Både jag och barnen var trötta när vi åkte hem därifrån kan jag säga! Blev en intensiv dag… Men väldigt härlig också!

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: