Ny idé…

När jag var ute med barnen i trädgården under eftermiddagen idag fick jag en snilleblixt. En ny, jättebra, idé till ett projekt i trädgården. Det kommer nog bli superfint när det är klart tror jag! Problemet är bara att projektet involverar att gräva bort (och även senare grusa upp) typ 60 kvm utav vår gräsmatta. Lite småtungt att göra bara haha… Men om man ska försöka se det positivt så blir det ju mycket funktionellt arbete och bra vardagsmotion!

Hugo hjälpte mig att gräva lite i eftermiddags, han var jätteduktig men saker tar ju lite längre tid när en 3-åring ska hjälpa till. Men han var så duktig min lilla kille ❤ Vi hann få bort ungefär 2 kvm så nu är det bara typ 58 kvm kvar då hehe. Men ska försöka att ändå ha lite tålamod med detta (tålamod när jag påbörjat projekt är ju inte min starkaste sida men jag SKA verkligen försöka). Jag ska verkligen anstränga mig nu för att tänka att detta får ta den tiden det tar. När jag påbörjar något vill jag ju hest att allt ska vara klart typ igår men ska som sagt verkligen försöka att tänka bort den instinkten nu.

Den här lille killen agerade förste grävare och skottkärre-körare idag!

Annars då… Ja, nu pga Corona så är Hugo hemma från förskolan varje dag. Uppmaningen är ju att man ska stanna hemma/hålla sina barn hemma vid minsta lille symtom och det ställer ju till det lite när man har barn i förskoleåldern. Missförstå mig inte, SJÄLVKLART ska man följa de direktiv som finns för att skydda de i riskgrupper men många barn är ju snoriga/hostiga från typ oktober till april (och så även Hugo) så då får man ju vackert stanna hemma. Så jag tror Hugo kommer få vara hemma tills det värsta har blåst över, om han inte mirakulöst slutar snora och hosta 🙂 Jag och han går varandra lite på nerverna nu när han är hemma så mycket men för det mesta har vi ju det rätt mysigt också!

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: