Sun has arrived!

Alltså… vilket f a n t a s t i s k t väder vi har haft idag! Helt underbart.

En utav våra grannar var över hos oss under förmiddagen och lekte lite. Pojkarna härjade i trädgården och de lekte så himla bra ihop. Max är ändå 1 år äldre än Hugo och ibland märker man av det årets skillnad väldigt mycket, och ibland nästan inte alls. Idag var en sån dag där deras åldersskillnad typ inte märktes av. De hade så himla kul ihop och vi mammor njöt bredvid i solen.

Krokusarna i våran rabatt på framsidan börjar blomma ut nu.
Så himla härligt att man nu äntligen kan få lite vårkänslor på riktigt!

Efter lunch försökte jag mig på att fortsätta gräva upp lite gräsmatta men jag hann inte jättelångt för Hugo tröttnade lite haha… Förutom det så var jag även en sväng ner till Falkenberg under eftermiddagen. Vi ska ju sälja mormor och morfars hus nu och jag och Niklas hjälper till med det. Så idag var det mäklarmöte nere i huset. Mötet gick helt OK, vi får avvakta deras offert och se hur vi gör efter det. Vi träffade en annan mäklare i måndags så vi får väl se vem utav dem vi väljer. Alltid spännande med försäljningar!

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: