Jobbdag!

Som vanligt på tisdagar så har ju Hugo varit hos farmor och farfar. Så när Clinton och Melker sov middag passade jag och Niklas på att sitta tillsammans och jobba lite. Händer ju typ ALDRIG att vi kan sitta ihop eftersom att en alltid måste ha barnen när den andra jobbar. Och eftersom att Niklas är den som gör mest i bolaget just nu så har ju jag nästan alltid barnen på dagtid när han jobbar och jag får jobba på kvällar istället. Men inte idag!

Efter twinsens nap så tog Niklas med dem på en promenad så jag fick jobba lite ostört. Och herregud vad skönt det var!

En annan sak vi fick gjort idag som stått på To Do-listan länge var att ta lite nya kort för företagets räkning. Jag brukar ju normalt sett hata att vara med på bild/fotograferas. Håller mig helst undan kameran hehe. Men vissa dagar är det mer okej än andra! Och jag har ju så sakteliga också fått vänja mig… I takt med att Niklas fotointresse bara blir större och större så har ju jag också i allt större takt fått ställa upp som testobjekt!

Idag tyckte jag Niklas lyckades riktigt bra! Är vääääldigt sällan (typ aldrig) jag tycker att jag själv blir bra på bild men här tycker jag faktiskt det!

Bra jobbat älskling!
Min mästerfotograf ❤

Nu sover alla barnen, jag har fortsatt jobba lite nu på kvällskvisten medans Robinson går på i bakgrunden. Men tänker att jag ska stänga ner datorn snart. Snart dags att gå och lägga sig för att orka vara pigg imorgon med!

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: