Konstiga tider

Ja… Nog är det ju lite annorlunda nu ändå. Är man och handlar i mataffären så finns det markerade streck i marken vid kassorna för att vi behöver hålla avstånd från varandra. Vid minsta symtom eller tecken på sjukdom så ska vi stanna hemma = väldigt många som inte är på jobbet/i skolan eller förskolan. Och av de som jobbar så jobbar de flesta hemma. Om man inte är permitterad som många är också. Det hålls dagliga pressträffar av myndigheterna för att ge oss senaste nyheterna och eventuellt nya restriktioner. Vi ska undvika all form av resande, även inrikes, och får inte ha sammankomster med fler än 50 personer. Studentfirandena är inställda. Ja, listan skulle kunna göras mycket, mycket längre… Det är mycket som inte är som vanligt just nu.

Samtidigt försöker vi leva på som vanligt. Hugo går fortfarande sina 15 timmar/vecka på förskolan (förutsatt att han är frisk då såklart). Vi träffade familjen över påsk, precis som vi brukar. Även om vi försökte vara lite mer försiktiga när min mamma och pappa var här eftersom de båda två är känsliga och i riskgrupp. Hugo fick i alla fall vara påskkärring och leta påskägg och -presenter så han var nöjd ❤

Min lilla påskkärring!

Mitt projekt i trädgården går framåt! Kom på nu att jag glömt ta före-bilder så det var ju lite dumt… Alltid kul att kunna titta på och visa upp före- och efterbilder men jaja. Efterbilder kan jag ju ordna med i alla fall när det är klart haha. Men det är en bit kvar än! Jag kämpar på där ute ett tag till. Hoppas ni får en fin torsdagskväll nu!

Publicerad av charlottelanger

Jag som driver den här bloggen heter Lotta, är 27 år gammal och bosatt i Varberg. Har just nu tre barn hemma under tre år och är mamma"ledig" med de två minsta nu. Förutom mig är det bara killar här hemma; sambon Niklas, äldsta sonen Hugo på tre år och så tvillingarna Clinton och Melker som fyller 1 sommaren 2020. Min blogg kommer handla mest om familjen och familjelivet men även en del träning och andra inlägg från vår vardag. Hoppas du vill läsa vidare och välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: